Pakej Melancong Ke Mesir

Apabila sebut tentang Mesir atau Egypt, apa yang bermain di fikiran anda? Saya pasti perkara pertama yang terlintas adalah Piramid dan Firaun. Tetapi sebenarnya terdapat banyak lagi yang masih boleh diterokai dengan pakej melancong ke Mesir yang ditawarkan oleh kami.

Pakej Melancong Ke Mesir

Mesir atau dalam bahasa ingeris disebut Egypt merupakan sebuah negara yang menghubungkan antara Timur Tengah dan Timur Laut Afrika. Majoriti penduduk mesir adalah beragama Islam iaitu lebih kurang 90%. Di Mesir jugalah terdapat sungai Nil dan juga banyak-monumen sejarah Islam dan Firaun yang boleh dihayati.

“Promosi Pakej Melancong ke Turki 7 malam Harga dari RM 1522”

Tempat-tempat lawatan Pakej Melancong ke Mesir ini?

Tempat-Pakej-Melancong-Ke-MesirSelain negara yang penuh dengan sejarah dan monumen, Mesir juga merupakan sebuah negara yang indah dan salah satu negara yang wajib anda pergi. Dengan pakej melancong ke mesir yang ditawarkan oleh syarikat kami, anda akan dibawa melawat ke tempat-tempat seperti berikut;

  1. Great Piramid Giza
  2. Blue Mosque in Cairo
  3. Kubu Sultan Solahiddin Ayubi
  4. Masjid 4 Mazhab
  5. Sungai Nil Putih
  6. Kilang Kristal Asfour Terbesar di Afrika
  7. Kilang minyak wangi terbesar di Afrika
  8. Masjid dan Makam Imam Syafie
  9. Masjid Amru Al Asr (Sejak zaman Saidina Umar)
  10. Istana Qarun
  11. Tasik Qorun
  12. Kebun Dusun Anggur dan Strawberi
  13. Istana Raja Farouq
  14. Perpustakaan bawah laut terbesar di Afrika
  15. Bazar Khak Khalili
  16. Perfeum Market
  17. Kristal Asfour
  18. Pyparus Hand Mand
  19. Best Cotton Egypt
  20. Nile Dinner Cruise

Wow memang banyak tempat-tempat yang dilawati. Sangat berbaloi jika mengambil pakej melancong ke Egypt ini.

Air-Terjun-di-Mesir

Macam tak percaya kat mesir pun ada air terjun kan.

Apa yang menarik dengan Pakej Melancong ke Mesir ?

Apa yang ditawarkan dengan pakej ini bukan sahaja tempat-tempat yang menarik ini. Pihak kami menawarkan perkhidmatan pelancongan yang terbaik. Tour guide di Mesir adalah yang berpengalamandan professional, dah sampai ladang anggur pun anda siap boleh petik buah anggur yang fresh. Dengan Pakej ini juga, anda tidak akan dibawa dengan bas tetapi menggunakan MPV yang selesa, sangat sesuai bagi warga tua dan juga keluarga yang ada anak-anak kecil. Pakej yang kami tawarkan ini adalah private tour yang mana, anda akan dilayan seperti VIP.

Anggur-pakej-Melancpng-ke-Mesir

Dari segi penginapan, bilik yang didatang bersama pakej ini adalah bilik hotel yang mana lebih selesa. Setiap bilik untuk dua orang. Hotel yang ditawarkan bersama pakej ini adalah hotel bertaraf 3 bintang dan keatas sahaja.

Bilik-Pakej-Melancong-ke-Mesir

Bilik dua orang untuk pasangan Berkahwin

Bilik-Pakej-Mesir

Bilik untuk dua orang

“Memang sangat-sangat berbaloi untuk pakej ini.”

Tandas-penginapan-Mesir

Tandas Tempat Penginapan di Mesir

Pakej Melancong Ke Mesir

Ruang Makan di Tempat Penginapan

Ruang-Tamu-Tempat-Penginapan

Ruang Tamu Tempat Penginapan

Jenis Pakej dan Harga yang ditawarkan

Terdapat tiga jenis pakej melancong ke Mesir yang ditawarkan oleh pihak kami iaitu Pakej gold, Pakej Silver dan Pakej Jimat. Maklumat lengkap pakej yang ditawarkan adalah seperti berikut;

Pakej-Melancong-ke-Mesir-Gold1. Pakej Gold – RM 9529

  • Pakej Gold menawarkan percutian panjang selama 12 hari. Pakej ini termasuk tiket kapal terbang pergi dan balik, penginapan, makan (3 kali sehari), pengangkutan ketika di Mesir. Nile Cruise Package akan diberi percuma dengan pakej ini.

Pakej-Melancong-Ke-Mesir-Silver2. Pakej Silver – RM 5219

  • Pakej Silver menawarkan percutian selama 6 hari. Pakej ini termasuk tiket kapal terbang pergi dan balik, penginapan, makan (3 kali sehari), pengangkutan ketika di Mesir. Nile Cruise Package akan diberi percuma dengan pakej ini.

Pakej-Melancong-Ke-Mesir-Jimat3. Pakej Super Jimat – RM 1419

  • Untuk Pakej Super Jimat, ia termasuk penginapan, makan (3 kali sehari), pengangkutan ketika di Mesir. Nile Cruise Package akan diberi percuma dengan pakej ini. Perhatian – Pakej tidak termasuk sekali dengan tiket kapal terbang untuk ke Mesir. 

Jom Tempah Pakej Melancong ke Mesir dengan Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd

Untuk tempahan dan pertanyaan mengenai harga dan maklumat lengkap pakej melancong ke Mesir yang kami tawarkan boleh hubungi kami:

Hafiz : +6018 958 0144 WhatsApp

Alamat:

GO ROCKET TRAVEL AND TOURS SDN BHD

Telefon / WhatsApp : : 018 9580144 | Link WhatsApp

Website : http://www.roketleisure.com/

Alamat:

PT695 Jalan Bakti, Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang, 18500 Machang. Kelantan

Leave a Reply